Marketing festival 2024

Marketing festival 2024 opět v Brně. Podívejte se na reportáž z dílny NEWTON TV z pohledu našich lektorů nebo třeba studentů NEWTON University.

Martina Nečasová na Marketing festivalu v Brně 2024

V rámci Marketing festivalu 2024 v Brně měla svůj workshop i naše studentka Martina Nečasová. Podívejte se na krátkou reportáž.

Předávání diplomů absolventům NEWTON University

NEWTON Adventure - Academic year 2022/23

Adaptační pobyt pro nové studenty

Adaptační pobyt na Lísku je skvělou příležitostí, jak se poznat se svými budoucími spolužáky. Studenti 1. ročníku tak skvěle navazují kontakty nejen se spolužáky, ale i s vyučujícími a zaměstnanci školy.

Finále 2. ročníku NEWTON Business Acceleratoru

Emoce, radost a nadšení, tak by se dalo popsat velké finále druhého ročníku NBA! Po celoroční usilovné práci dostali členové NEWTON Business Acceleratoru příležitost představit své projekty před investory, spolužáky i celou NEWTONfamily. Byli jste skvělí a my vám moc držíme pěsti v budoucím směrování projektů.

NEWTON Business Breakfast

Další skvělá NEWTON Business Breakfast proběhla v pražském NEWTON Lounge. Tentokrát byl hostem Tomáš Havelka, ředitel naší NEWTON TV, který studentům představil možností spolupráce. Chtěli byste i vy rozjet vlastní podcast, máte tip na pořad, nebo si chcete vyzkoušet práci ve studiu? Určitě nám dejte vědět!

Naučte se prezentovat sebe a svůj projekt

Dokázat správně odprezentovat sebe, svůj nápad, nebo své podnikání, není vůbec jednoduchá záležitost. Ale členové NBA v Praze již vědí jak na to! Pod dohledem Tomáše Hauptvogla si prošli mediálním tréninkem a získali skvělý prezentační základ. Tato nepostradatelná vlastnost totiž uzavírá obchody za milióny! Tak nezapomeňte: "Nebojte se a běžte do toho po hlavě!"

Veletrh pracovních příležitostí

Praxe je něco, na co na NEWTONUniversity klademe veliký důraz i proto jsme ve spolupráci s naším kariérním centrem Newton Careers uspořádali historicky první Veletrh pracovních příležitostí, kde měli studenti možnost setkat se zástupci firem a probrat nejrůznější pracovní pozice a nabídky. Podívejte se na reportáž.

NEWTON očima osobností - Marián Děd

Další významnou a neopomenutelnou osobností NEWTONUniversity je náš slovenský kolega Mgr. PhDr. Marián Děd, Ph.D., MBA, LL.M. Za všemi těmito tituly se skrývá dobrosrdečný a vždy skvěle naladěný lektor Centra humanitních věd. Krom výuky jste Mariána mohli potkávat dlouhých 11 let jako faráře. V současné době se ale plně věnuje prémiové pekárně "Pekáreň Pukanec", kde se sjíždějí lidé z celého Slovenska, aby ochutnali jejich tradiční "pukanecké rožky". A aby toho všeho nebylo na jednoho muže málo, když se Marián dozvěděl, že NEWTON otevírá svou pobočku také na Slovensku, přijal nabídku stát se vrchním velitelem všech našich slovenských akademiků. NEWTON je plný zajímavých osobností, které přináší do výuky své poznatky z praxe. A to je jedním z hlavních benefitů studia u nás. Díky výuce lidí také mimo akademickou sféru dostávají studenti nejaktuálnější informace, které reflektují vývoj společnosti, chcete se stát součásti? Ozvěte se nám.

X-tream management - kurz, která vám změní život

X‑tream management je mimořádný výcvik, který otestuje vaše zvládání zátěže v extrémních podmínkách. Soustředí se na uvolnění vašeho potenciálu a schopnost řešit krizové momenty. To vám pomůže, abyste převzali kontrolu nad svým podnikáním a nad sebou.

Mexican International Evening | NEWTON Lounge

Oleeeee! Mexican International Evening v nás všech bude rezonovat ještě dlouho. Tančilo se do rána, tequila se lila proudem a buritta nám mizela pod rukama světelnou rychlostí. Kdo nezažil, může litovat.

Ze Stodolní mezi 10 nejlepších hudebních festivalů v Evropě

Jak dostat Imagine Dragons do Ostravy? Jaká je komunikace s kapelami? A jaká byla cesta z malého multižánrového festivalu až do historické části Dolních Vítkovic? V čem je specifický event marketing a jak změnil COVID vnimání lidí a jejich přístup ke kultuře? Tato témata se řešila s Filipem Košťálkem, kreativním manažerem COLOURS of Ostrava.

NEWTON očima osobností | Vladimír Borský

pplk. Mgr. Ing. Bc. Vladimír Borský, MBA, LL.M., taky vám jde z těch titulů hlava kolem? Za všemi těmito tituly se skrývá skvělý a vždy usměvavý vyučující #NEWTONUniversity, metodik profesního vzdělávání a člen sboru Policie České republiky a také předsteda neziskové organizace Neodkládej to, která pomáhá obětem domácího násilí, ale především normální chlap, s kterým studenti mohou probrat jakékoli studijní, profesní i osobní záležitosti. Na NEWTONU boříme "mocenský odstup" a budujeme komunitu, studenti a vyučující jsou u nás na jedné lodi. NEWTON je plný zajímavých osobností, které přináší do výuky své poznatky z praxe. A to je jedním z hlavních benefitů studia u nás. Díky výuce lidí také mimo akademickou sféru dostávají studenti nejaktuálnější informace, které reflektují vývoj společnosti.

Návštěva bratislavských studentů v Praze

NEWTON University už několik semestrů působí i v Bratislavě. Každoročně studenti pořádají výjezdy a navštívili i pražský NEWTON. Naši moderátoři z nového televizního týmu v Bratislavě si rovnou při té příležitosti střihli pár rozhovorů.

NEWTON Business Accelerator | setkání v Brně

Komu tím prospějete, co? Přesně v duchu této filmové hlášky se neslo setkání členů v Brně. Studenti se společně s Karlem Novotným podívali na téma brandbuildingu, konzultovali své start-upy a povídali o svých pokrocích.

Radovan Vávra - Blbá doba jako příležitost pro chytré investory

Tohle tady ještě nebylo! Setkání, které zaplnilo NEWTON Lounge v Praze za necelou hodinu. Radovan Vávra a jeho neobyčejná přednáška na téma: “Blbá doba jako příležitost pro chytré investory.” přilákala necelou stovku aktivních studentů, kteří se zajímají o svět financí a investování. A co si o setkání myslí Radovan a jaká bude podle něj budoucnost? Podívejte se na reportáž.

Erika Eliášová - Jak a proč je důležité budovat vlastní brand

V NEWTON Lounge to tento měsíc žije! Díky další ohromující přednášce už naši studenti ví, jak a proč je důležité budovat vlastní brand. V naše novém videu můžete alespoň malinko nahlédnout do zákulisí báječného setkání s Erikou Eliášovou z Erika Fashion.

Welcomeparty NEWTON University v Praze

WELCOMEPARTY v nás všech bude rezonovat ještě dlouho a ani štáb NEWTON TV u toho nemohl chybět. Koukněte na sestřih toho nejlepšího z pražské party.

Předávání diplomů absolventům NEWTON University

Státnicovalo se i na podzim! I našim úspěšným záříjovým absolventům NEWTONUniversity jsme předali jejich diplomy. Přes tři desítky absolventů si na konci září převzaly z rukou Jana Mojžíše a Jiřího Koleňáka svůj diplom. Gratulujeme a držíme palce, ať jste i nadále tak úspěšní jako při svých studiích!

Nultý den v Praze

Každoročně u nás na NEWTONUniversity pořádáme NULTÝ DEN, abychom novým studentům usnadnili přechod ze střední školy na vysokou. Nejen že studentům ukážeme, jak vše na NEWTONu funguje - od informačního systému, až po ERASMUS, ale taky mají možnost se seznámit a více poznat se svými spolužáky.

Adaptační pobyt na Lísku

NEWTON University každý rok pořádá pro nově nastupující studenty adaptační pobyty na Lísku. Noví prváci se tak mohou více mezi sebou poznat a poznají tak i své vyučující, kteří je budou provázet celým studiem. Kamery NEWTON.TV u toho samozřejmě nesměly chybět.

Introducing our Global Business & Management programme

It's a perfect blend of business and related topics such as psychology or communication. Students are taught in English and study in small groups – to be able to engage fully. Many opportunities to go abroad included. V angličtině u nás mohou studenti studovat bakalářský program Global Business & Management, který je připraví na práci v manažerských pozících po celém světě.

Promoce MBA absolventů NEWTON University a Central European Education Institute v Bratislavě

V kongresovém hotelu Patria ve Vysokých Tatrách proběhlo udělení profesního titulu MBA absolventů NEWTON University a Central European Education Institute v Bratislavě. NEWTON TV byla u toho a vy se teď můžete podívat na reportáž z dění při tomto slavnostním aktu.

Letní konference „Europe’s Post-Pandemic Challenges“

Začátkem července na NEWTONu proběhla úplně první letní #konference „Europe’s Post-Pandemic Challenges“. Lektoři a účastníci z různých koutů světa prodiskutovali výzvy, kterým nyní čelíme a získali cenné know-how i inspiraci. Shrnutí přináší Anna Plechata Krausová a Jérôme Dumetz.

Promoce NEWTON University 2022

Letošní promoce NEWTON University jsou již několik týdnů za námi. A jak na tento slavnostní akt vzpomínají sami absolventi?

Student Štěpán Hartl v Dubaji: EXPO 2020

Štěpán Hartl, který studuje na NEWTONu vás ve vlogu provede Dubají a světovou výstavou EXPO 2020, která letos propojila světové kreativce a inovátory. Jaké exhibice z Expo 2020 Dubai (které se Štěpán díky svým studijním úspěchům zúčastnil) ho zaujaly nejvíc? Co ho ve Spojených arabských emirátech překvapilo?

Challenge Days 2022 v Brně

Jako každý rok pořádala NEWTON University pro své studenty Challenge Days. NEWTON TV samozřejmě u toho nemohla chybět a můžete se společně s námi podívat na strhující reportáž z této akce.

Nemovitosti NE jen na bydlení - interaktivní seminář

Nemovitosti NE jen na bydlení. Na NEWTON University se konal seminář na téma investice do nemovitostí. Seminář si vzal na starosti Ing. Roman Brauner, PhD., MBA, který má v této oblasti bohaté zkušenosti. Ti, co se semináře zúčastnili, si odnesli cenné rady a tipy, kde začít nemovitost hledat, jak sehnat finanční prostředky, a také jak do investiční nemovistosti neplést emoce.

Den otevřených dveří v Bratislavě - červen 2022

I v červnu se konaly Dny otevřených dvěří. Tentokrát naše kamery zamířily do Bratislavy, díky kterým se můžete podívat na zajímavou reportáž.

Den otevřených dveří v Brně - červen 2022

Den otevřených dveří se koná pravidelně. Na každé z těchto akcí nesmí chybět štáb NEWTON TV, díky kterému se můžete přenést do prostor naší školy.

Den otevřených dveří v Praze - červen 2022

Marketing, Globální podnikání a management, Management lidských zdrojů a mnoho dalšího. Na NEWTON University je z čeho si vybrat. Toho se šli přesvědčit uchazeči o studium na naší škole v Praze