Co děláme - Jana Bedřichová

Tahle série u vás měla v minulosti obrovský úspěch a my jsme moc rádi, že se našemu štábu NEWTON TV podařilo dohnat další inspirativní příběh z půdy NEWTON University. Není jim nikdo jiný než nádherné a originální plavky přímo ze srdce Bali. Ano tušíte správně, dnes vám představíme Janču Bedřichovou, která se krom studia u nás věnuje se svou sestrou Hanou také podnikání a společně stojí za úspěšnou značkou HANAJANA Swimwear.

Co děláme - Michael Gründler

Michael Gründler, student NEWTONUniversity a zakladatel pánské kosmetické značky Bogroti. Co stojí za jeho úspěchem, a co Michaela dovedlo k nápadů zaměřit se na kosmetické výrobky také pro muže?To zjistíte v dalším videu ze série Co děláme. Takže pánové, nezapomeňte, kosmetické produkty vám neubírají testosteron a starat se o sebe je sexy, už žádné 3v1!

Co děláme - Tomáš Cholinský

K české historii neodmyslitelně patří bitva na Bílé hoře, vrcholná událost třicetileté války, která ovlivnila české země na dalších 300 let. Tomáš Cholinský, student NEWTON University, si uvědomuje, jak důležité je si historické klíčové momenty neustále připomínat, proto pořádá rekonstrukci této významné bitvy. Od první rekonstrukce v roce 2008 se bitva těší obrovskému zájmu veřejností a každoročně se akce účastní tisíce lidí a nadšenců pro historii

Co děláme - Petr Kamenčák & Vojtěch Šobek

Opět jsme vyrazili do terénu! Tentokrát zkontrolovat kluky z projektu BASEFOUND. Myšlenka stylových nabíječek a příslušenství získala počáteční investici právě díky podpoře NEWTON University Angel Fund. Čím kluky z NUAF zaujala? A jak jim poskytnutá částka pomohla v začátku podnikání? Podívejte se v následujícím videu.

Co děláme - Klára Lošková

Jak se naše studentka Klára Lošková dostala k tomu, že vyrábí svíčky z kokosového vosku? Koukněte na reportáž NEWTON TV. Kláru najdete na Instagramu pod @kyra.decor.

Co děláme - Jaroslav Vymer

Jára je zpěvák, který skládá písně od svých šestnácti let. Jako náš student se zúčastnil NEWTON Business Acceleratoru, díky kterému rozvíjí svůj projekt dál. Jeho cílem je pomáhat lidem skrz hudbu a šířit povědomí o významu duševního zdraví. Jára se o své cestě podílí na Instagramu (@fakejaravymer), kde transparentně mluví o svých myšlenkách a pocitech často tím zahajuje velmi důležitou diskusi.

Co děláme - Martin Legeza

Prvním hostem je Martin Legeza, student prvního ročníku, který pracuje jako cukrář v jednom pražském podniku. Měli jsme jedinečnou možnost nahlédnout pod pokličku celé přípravy různých dezertů. Martin se také pyšní už svou vlastní kuchařkou, a aby toho nebylo málo připravuje i druhou.