NEWTON Talks - Klára Divíšková

Vychází již šestý díl podcastu NEWTON Talks se Sebastianem Šlechtou. Sebastian si do podcastu pozval Kláru Divíškovou, tiskovou mluvčí Letiště Václava Havla.

NEWTON Talks - Immanuel Adenubi

Příležitost nám spíš do klína nespadne. Něco to stojí. Poslechněte si další díl podcastu, tentokrát s naším studentem Immanuelem Adenubim. Jak přistupuje k sociálním sítím? Co považuje za svůj největší úspěch?

NEWTON Talks - Lukáš Ticháček

Do čtvrtého dílu si Sebastian tentokrát pozval podnikatele Lukáše Ticháčka, který se snaží zlepšovat obor financí. Lukáš se rozpovídal o své profesní cestě, budování osobního brandu a popsal jak vypadá jeho typický den.

NEWTON Talks - Ondřej Benda

Právě vychází třetí díl podcastu NEWTON Talks se Sebastianem Šlechtou. Tentokrát Sebastián vyzpovídal Mgr. Ondřeje Bendu, který si krom výuky na NEWTON University vyzkoušel například práci sportovního redaktora či personalisty.

NEWTON Talks - Šikana se na školách neřeší, protože to škodí jménu školy.

V pokračování na cestě touto podcastovou sérií se objevil Štěpán Hartl. Mluvíme tu o klukovi, co v 16 letech založil neziskovku, která se zabývá tématem šikany a wellbeingu. Štěpán věří, že šikana je něco, o čem by se mělo vědět a především mluvit.

NEWTON Talks - Tajemství úspěchu na TikToku je...

Právě vychází první díl našeho nového pořadu/podcastu NEWTON Talks. V roli moderátora se objeví Sebastian Šlechta, který si bude pravidelně zvát velmi zajímavé hosty. Prvním hostem je studentka NEWTON University Zuzka Zvěřová.