Nový spot pro NEWTON University

Marketing festival 2024

Marketing festival 2024 opět v Brně. Podívejte se na reportáž z dílny NEWTON TV z pohledu našich lektorů nebo třeba studentů NEWTON University.

Martina Nečasová na Marketing festivalu v Brně 2024

V rámci Marketing festivalu 2024 v Brně měla svůj workshop i naše studentka Martina Nečasová. Podívejte se na krátkou reportáž.

Předávání diplomů absolventům NEWTON University

NEWTON Adventure - Academic year 2022/23

Adaptační pobyt pro nové studenty

Adaptační pobyt na Lísku je skvělou příležitostí, jak se poznat se svými budoucími spolužáky. Studenti 1. ročníku tak skvěle navazují kontakty nejen se spolužáky, ale i s vyučujícími a zaměstnanci školy.

Život nanečisto - Adam Blažej

Motivace je častým a omílaným tématem, obzvláště v dnešním výkonovém světě. Lidé často chtějí víc a víc, ale málo kdo udrží kontinuální vývoj. Jak tuto pomyslnou hranici prolomit? Jak si motivaci udržovat? A jak motivovat ostatní? To vše probíráme s Adamem Blažejem.

Finále 2. ročníku NEWTON Business Acceleratoru

Emoce, radost a nadšení, tak by se dalo popsat velké finále druhého ročníku NBA! Po celoroční usilovné práci dostali členové NEWTON Business Acceleratoru příležitost představit své projekty před investory, spolužáky i celou NEWTONfamily. Byli jste skvělí a my vám moc držíme pěsti v budoucím směrování projektů.

Co děláme - Jana Bedřichová

Tahle série u vás měla v minulosti obrovský úspěch a my jsme moc rádi, že se našemu štábu NEWTON TV podařilo dohnat další inspirativní příběh z půdy NEWTON University. Není jim nikdo jiný než nádherné a originální plavky přímo ze srdce Bali. Ano tušíte správně, dnes vám představíme Janču Bedřichovou, která se krom studia u nás věnuje se svou sestrou Hanou také podnikání a společně stojí za úspěšnou značkou HANAJANA Swimwear.

Život nanečisto - David Hovorka

Dostat se na samotný vrchol je cesta velmi strmá a nevyzpytatelná. Občas stačí jen okamžik a přichází zranění. S Davidem tak probíráme jeho začátky, život, ale především to, jak pracuje se svou psychikou v rekonvalescenci a v návratu zpět do sportovního života.